Lipunmyynti

Ainoa virallinen ennakkolipunmyyntikanava on nettisivuitamme johtava linkki lipunmyyntiin sen auettua. Lipunmyynnistä ja hinnoittelusta on kerrottu enemmän näytelmän sivulla. Sinne pääset alla olevalla nappulalla. 

Lipunmyynti ja portit avautuu paikanpäällä kesäteatterilla noin tuntia ennen näytöksen alkua.

Teatterin sijainti

Kesäteatterin käyntiosoite on:

Niinijoentie 316 
32410 Niinijoki

Lähialueilla on opasteita suunnistamiseen. Voit avata Google Maps -reittiopastimen alla olevasta nappulasta.

Katsomo

Katsomo on suojaisassa paikassa tuulelta. Paikkoja on noin 300 ja niitä ei olla numeroitu. Nopeimmat saa parhaat paikat!

Sää

Lämpimällä säällä suosittelemme ottamaan mukaan vesipullon ja jonkinlaisen päähineen. Krekilän Myllyn Kesäteatterissa on myynnissä jäätelöä ja limupulloja virkistykseksi.

Kesäteatterissa voit ottaa lainaan lipunmyynnin läheisyydestä istuinalustan.

Väliaikatarjoilut

Väliaikatarjoiluista päivitämme myöhemmin lisää. Aikaisempina vuosina myynnissä on ollut makkaraa, karkkipusseja, jäätelöä ja limua.

Kaiuttimet

Jos kuulosi on herkempi, suosittelemme siirtymään katsomossa kauemmaksi kaiuttimista. Äänenvoimakkuus saattaa olla välillä iso, jotta ääni kuuluisi koko katsomoon.

Parkkipaikat

Suuri parkkipaikkamme varmistaa kaikille parkkipaikan. Parkkipaikoilla on liikenteenohjaus. Suosittelemme peruuttamaan auton parkkiin jos mahdollista, sillä lähteminen on helpompaa ruuhkaiselta parkkialueelta. 

Kävelymatkaa katsomoon on parkkialueelta noin 140 m. Jos sinun tulee päästä lähelle katsomoa (mm. pyörätuolilla) voit ajaa auton lähelle katsomoa liikenteenohjaajan ohjeistuksella.

Majoitus ja kuljetus

Loimaalla on hyvät yöpymismahdollisuudet kauempaakin tuleville. Lähialueilla on monen hintatason yösijoja, joista voit lukea lisää Loimaan kaupungin kotisivuilla alla olevalla painikkeella.

Kesäteatteriin voit tulla myös taksilla tai isommalla porukalla linja-autolla. Suosittelemme tulemaan linja-autolla viimeistään tuntia aikaisemmin, sillä parkkipaikat ovat ruuhkaisia hetkeä ennen näytöstä.

Loimaalaisten taksien ja liikennöintiyritysten kotisivustoja on alapuolella.

Kysyttävää?

0442387571
info@krekila.fi

Ark. 18-20, La-Su 10-16