Mainospaikat ovat nyt myynnissä!

EDIT//Mainospaikkojen myynti on valitettavasti päättynyt. Jos olet kiinnostunut mainosratkaisuistamme, laitathan ensi vuotta varten sähköpostia osoitteeseen info@krekila.fi.

Krekilän Myllyn Kesäteatterin näytöskausien 2019-2020 mainospaikat ovat nyt myynnissä! Olemme laajentaneet mainospaikkatarjontaamme, niin pienet kuin suuretkin yritykset voivat mainostaa teatterissamme, jonka maisemallisesti erikoinen sijainti houkuttelee vuosittain kävijöitä kauempaakin.

 
Krekilän Myllyn Kesäteatteri sijaitsee Loimaalla Krekilän kylässä. Kaikki mainoksista tuleva tuotto käytetään suoraan kesäteatteritoiminnan kehittämiseen. Olemme onnistuneet viihdyttämään katsojia vuosi toisen jälkeen – jo miltei 40 vuotta! Meillä käy vuosittain jopa 3000 katsojaa, lapsista vanhuksiin, joten mainoksesi näkyy kaikille ikäluokille.
 
Erilaisia mainospaikkoja, joista voitte valita sopivimman, on neljä. Mainospaikkojen hinnat ovat 50 €:sta 400 €. Liitteenä on yksityiskohtaisempi esite mainospaikoista. Annamme mielellämme lisätietoja! Kyselyt voi lähettää osoitteeseen info@krekila.fi 1.5. mennessä. Käsiohjelmaan sijoitettavan ”Ohjelma”-paketin mainokset myydään ensimmäisinä loppuun, toimi nopeasti!