Rekry: Haetaan ohjaajaa näytöskaudelle 2020

Oletko Sinä etsimämme ohjaaja näytäntökaudella 2020?
Loimaalla Krekilän kylän Kuivakosken luonnonkauniissa ympäristössä on esitetty teatteria jo vuodesta 1981. Haluatko tavata joukon eri-ikäisiä tavallisen mukavia ihmisiä, joiden kanssa toteutat teatterielämyksen ensi vuoden kesä/heinäkuussa? 

Näytelmän toteutus alkaa jo tammikuussa Työväenopiston piirinä. Pimeneviin syysiltoihisi valoa ja inspiraatiota tuo kesän näytelmän valinta yhdessä hallituksen kanssa . Mikäli juuri sinun ohjauksesi olisi meille paikallaan, kerro lisää itsestäsi, työtavoistasi, palkka- ym toiveistasi 10.10. mennessä osoitteeseen info@krekila.fi.

 Halutessasi saat myös kysellä lisää numerosta 040-5677961. 

Yhteistyöterveisin, 
Marjaleena Pj./
Krekilän myllyn kesäteatteri