Hyvä tietää lipunmyynnistä
Myydäänkö lippuja paikan päällä?

Kyllä, myymme lippuja paikan päällä tunnin ajan ennen näytöksen alkamista. Voit maksaa lippuostoksesi käteisellä rahalla, maksukortilla, MobilePay:lla, Apple-, Samsung- ja Google Paylla. Hyväksymme nyt myös Smartum- ja TYKY-edut.

Miksi minun kannattaisi hankkia lippu ennakkoon?

Ostamalla nettilippu.fi -osoitteesta liput ennakkoon, säästät 2€ jokaisesta ostamastasi lipusta! Lisäksi nopeutat huomattavasti toimintaa portilla.

Onko ryhmälipuissa ehtoja?

Kyllä. Jos olet kiinnostunut ryhmälippujen hankkimisesta, lue siitä lisää täällä 🙂

Minkä hintaisia ovat avustajan liput?

Yksilöllistä tukea tarvitsevan vammaisen maksavan asiakkaan avustaja saa maksuttoman pääsylipun teatteriin. Mahdolliset todisteet avustajan tarpeesta nopeuttavat ja selkeyttävät asiointiasi lipunmyynnissä.

Avustajaluvan edellytyksenä on, että avustettava henkilö on maksanut pääsylipun, tai omistaa pääsyoikeuden (kuten vapaalipun). Avustajalupa voidaan pääsääntöisesti myöntää vain avustettavan henkilön yhdelle avustajalle.

Hukkasin nettilipusta ostetut liput/en saanut niitä sähköpostiini. Mitä teen?

Liput saattavat mennä joskus sähköpostissa automaattisesti roskaposteihin. Jos et löydä lippuja sähköpostistasi, voit ottaa yhteyden asiakaspalveluumme lippujen palauttamiseksi info@krekila.fi.

Mainitsitte ylempänä Smartum- ja TYKY -maksutavoista. Mitkä niistä käyvät lippuluukulla?

Otamme vastaan lähes kaikki Smartum- ja TYKY-maksutavat, jossa on käytössä kulttuuriin oikeuttava saldo. Valitettavasti emme voi vastaanottaa Smartum Visa -kortteja. Voit kuitenkin käyttää kortin sijasta kätevää SmartumPay-mobiilisovellusta! 

Huomaa, että Smartum Visa-korttien käyttäminen kuitenkin päättyisi valtakunnallisesti 31.12.2020. Tämän jälkeen sinun on joka tapauksessa kortin sijasta käytettävä SmartumPay-sovellusta, joka on yksi hyväksytyistä maksutavoista kesäteatterimme lipunmyynnissä. Lue lisää kätevän sovelluksen käyttöönotosta Smartumin tukisivuilta.

Hyvä tietää ennen saapumista teatteriin
Missä teatteri sijaitsee?

Teatteri sijaitsee Krekilän kylässä mutkittelevan yhdystien 2102 varrella. Kesäteatterin käyntiosoite on:

Niinijoentie 316
32410 Niinijoki

Kuinka paljon ihmisiä katsomoon mahtuu?

Teatterimme tuulelta suojaisaan katsomoon mahtuu noin 300 henkilöä. Paikkoja ei olla numeroitu.

Saanko taltioida näytelmän tai ottaa kuvan näyttämöstä?

Näytöksen taltiointi on tekijänoikeudellisista syistä ehdottomasti kielletty näytöksen aikana. Älylaitteiden käyttö ei ole sallittua näytöksen aikana, jotta kaikki katsojamme voisivat uppoutua häiriöittä teatterin maailmaan, sekä minimoimme mahdolliset äänentoistohäiriöt.

Näyttämöstä kuvan ottaminen on sallittua, kunhan et tee sitä näytöksen aikana. Samalla suosittelemme ottamaan kesäteatterimme Facebook-sivut seurantaan 🙂

Tuleeko väliaikatarjoilut ostaa erikseen?

Ei tarvitse. Tänä vuonna väliaikatarjoilut sisältyvät lipun hintaan. Hintaan siis sisältyy mm. kahvia ja pullaa. Voit samalla ihailla huikeaa myllyä, jossa tarjoilu järjestetään.

Myymme väliajalla edullisesti jäätelöä, makkaraa ja karkkipusseja sillan toisella puolella. Nämä myydään erikseen.

Onko teillä istuinalustoja?

Kyllä! Ne löydät heti lipunmyyntikojun vierestä.

Hyvä tietää tultaessa autolla
Millainen parkkialue teillä on?

Auton parkkeeraus onnistuu suurelle parkkialueellemme. Parkkipaikalta on noin 140m kävelymatka katsomoon. Parkkialueella on liikenteenohjaus.

Mitä kannattaa ottaa huomioon bussilla tultaessa?

Tilausbussilla tultaesssa suosittelemme tulemaan paikalle tuntia ennen näytöksen alkua. Näin bussi ei ruuhkauta koko parkkialuetta, ja alueelta löytyy varmasti sopiva paikka busille.

Hyvä tietää jatkossa Loimaalle suunnattaessa
Mitä Loimaalla on?

Toivottavasti Krekilän Myllyn Kesäteatteri jättää sinulle ja seurueellesi positiivisen kuvan Loimaasta ja sen elinvoimaisuudesta! Tule käymään toistekin Loimaalla katsomassa, mitä kaikkea täältä löytyykään! Lue lisää Loimaan kaupungin kotisivuilla 🙂

Kysyttävää?

0442387571
info@krekila.fi

Ark. 18-20, La-Su 10-16