Lipunmyynti
Myydäänkö lippuja paikan päällä?

Kyllä, myymme lippuja paikan päällä tunnin ajan ennen näytöksen alkamista. Voit maksaa lippuostoksesi käteisellä rahalla, maksukortilla, MobilePay:lla, Apple-, Samsung- ja Google Paylla. Hyväksymme nyt myös Smartum- ja TYKY-edut.

Miksi minun kannattaisi hankkia lippu ennakkoon?

Lippujen hankkiminen ennakkoon on järkevää. Ostamalla nettilippu.fi -osoitteesta liput ennakkoon, säästät 2€ jokaisesta ostamastasi lipusta! Lisäksi nopeutat huomattavasti toimintaa portilla.

Onko ryhmmälipuissa ehtoja?

Kyllä. Jos olet kiinnostunut ryhmälippujen hankkimisesta, lue siitä lisää täällä 🙂

Minkä hintaisia ovat avustajan liput?

Henkilökohtainen avustaja pääsee avustettavansa kanssa ilmaiseksi. Myös avustettavan tulee jonottaa lipunmyyntitiskin kautta hakemaan oma käsiohjelmansa.

Ennen näytöstä kannattaa tietää nämä
Missä teatteri sijaitsee?

Teatteri sijaitsee Krekilän kylässä mutkittelevan yhdystien 2102 varrella. Kesäteatterin käyntiosoite on:

Niinijoentie 316
32410 Niinijoki

Kuinka paljon katsomoon mahtuu?

Teatterimme tuulelta suojaisaan katsomoon mahtuu 300 henkilöä. Paikkoja ei olla numeroitu.

Saanko taltoida näytelmän tai käyttää puhelinta näytöksen aikana?

Teatterinäytöksen taltiointi tekijänoikeudellisista syistä ei valitettavasti ole sallittua (ellei erikseen näytelmän alussa muuten mainita). Puhelimen käyttäminen ei ole sallittua, jotta minimoisimme äänentoistohäiriöt.

Tuleeko väliaikatarjoilut ostaa erikseen?

Ei tarvitse. Tänä vuonna väliaikatarjoilut sisältyvät lipun hintaan. Siihen sisältyy esimerkiksi kahvi, tee tai mehu ja leivonnainen. Tästä päivitämme myöhemmin lisää. Väliaikatarjoilun ulkopuoliset (kuten jäätelö, limu ja makkara) myydään erikseen.

Onko teillä myynnissä istuinalustoja?

Ei. Annamme niitä lainaksi 🙂

Liikenne ja parkkialue
Miten parkkeeraus onnistuu?

Auton parkkeeraus onnistuu suurelle parkkialueellemme. Parkkipaikalta on noin 140m kävelymatka katsomoon. Parkkialueella on liikenteenohjaus.

Mitä kannattaa ottaa huomioon bussilla tultaessa?

Bussilla tultaesssa suosittelemme tulemaan paikalle viimeistään tuntia ennen näytöksen alkua. Näin bussi ei ruuhkauta koko parkkialuetta, ja alueelta löytyy varmasti sopiva paikka busiille.

Muuta
Miten toimitaan jos näytös peruuntuu?

Joskus saattaa käydä niin ikävästi, että näytös peruuntuu. Tämä saattaa johtua esimerkiksi näyttelijän sairastumisesta. Tulee huomioida, että jokaisessa tilanteissa toimitaan yksilöllisesti ja tämä oli esimerkki tapahtumasta. Tälläisissä tilanteissa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 0442387571 tai info@krekila.fi.

Teatteri ei vastaa force majeure -tapausten asiakkaalle aiheuttamista kustannuksista.

Kysyttävää?

0442387571
info@krekila.fi

Ark. 18-20, La-Su 10-16