Hyvä tietää lipunmyynnistä
Myydäänkö lippuja paikan päällä?

Kyllä, myymme lippuja paikan päällä tunnin ajan ennen näytöksen alkamista. Voit maksaa lippuostoksesi käteisellä rahalla, maksukortilla, MobilePay:lla, Apple-, Samsung- ja Google Paylla. Hyväksymme nyt myös Smartum- ja TYKY-edut.

Miksi minun kannattaisi hankkia lippu ennakkoon?

Lippujen hankkiminen ennakkoon on järkevää. Ostamalla nettilippu.fi -osoitteesta liput ennakkoon, säästät 2€ jokaisesta ostamastasi lipusta! Lisäksi nopeutat huomattavasti toimintaa portilla.

Onko ryhmmälipuissa ehtoja?

Kyllä. Jos olet kiinnostunut ryhmälippujen hankkimisesta, lue siitä lisää täällä 🙂

Minkä hintaisia ovat avustajan liput?

Yksilöllistä tukea tarvitsevan vammaisen maksavan asiakkaan avustaja saa maksuttoman pääsylipun teatteriin. Mahdolliset todisteet avustajan tarpeesta nopeuttavat ja selkeyttävät asiointiasi lipunmyynnissä.

Avustajaluvan edellytyksenä on, että avustettava henkilö on maksanut pääsylipun, tai omistaa pääsyoikeuden (kuten vapaalipun). Avustajalupa voidaan pääsääntöisesti myöntää vain avustettavan henkilön yhdelle avustajalle.

Hukkasin nettilipusta ostetut liput/en saanut niitä sähköpostiini. Mitä teen?

Ei hätää! Meiltä löytyy kaikkien lippujen tiedot järjestelmästämme. Ota ennen näytöstä yhteyttä info@krekila.fi, jotta saamme palautettua ne sähköpostiisi 🙂

Mainitsitte ylempänä Smartum- ja TYKY -maksutavoista. Mitkä niistä käyvät lippuluukulla?

Otamme vastaan lähes kaikki Smartum- ja TYKY-maksutavat. Valitettavasti emme voi vastaanottaa Smartum Visa-korttimaksuja. Voit kuitenkin käyttää kortin sijasta kätevää SmartumPay:ta. Maksutavat ovat vielä meille kovin uusi tapa vastaanottaa maksuja. Toivommekin siis kärsivällisyyttä lipunmyyntiluukulla 🙂 

Hyvä tietää ennen saapumista teatteriin
Missä teatteri sijaitsee?

Teatteri sijaitsee Krekilän kylässä mutkittelevan yhdystien 2102 varrella. Kesäteatterin käyntiosoite on:

Niinijoentie 316
32410 Niinijoki

Kuinka paljon ihmisiä katsomoon mahtuu?

Teatterimme tuulelta suojaisaan katsomoon mahtuu noin 300 henkilöä. Paikkoja ei olla numeroitu.

Saanko taltoida näytelmän tai käyttää puhelinta näytöksen aikana?

Teatterinäytöksen taltiointi tekijänoikeudellisista syistä ei valitettavasti ole sallittua. Puhelimen käyttäminen ei ole sallittua, jotta minimoisimme äänentoistohäiriöt.

Tuleeko väliaikatarjoilut ostaa erikseen?

Ei tarvitse. Tänä vuonna väliaikatarjoilut sisältyvät lipun hintaan. Siihen sisältyy esimerkiksi kahvi, tee tai mehu ja leivonnainen. Tästä päivitämme myöhemmin lisää. Väliaikatarjoilun ulkopuoliset (kuten jäätelö, limu ja makkara) myydään erikseen.

Onko teillä istuinalustoja?

Kyllä! Ne löydät heti lipunmyyntikojun vierestä.

Hyvä tietää tultaessa autolla
Millainen parkkialue teillä on?

Auton parkkeeraus onnistuu suurelle parkkialueellemme. Parkkipaikalta on noin 140m kävelymatka katsomoon. Parkkialueella on liikenteenohjaus.

Mitä kannattaa ottaa huomioon bussilla tultaessa?

Bussilla tultaesssa suosittelemme tulemaan paikalle viimeistään tuntia ennen näytöksen alkua. Näin bussi ei ruuhkauta koko parkkialuetta, ja alueelta löytyy varmasti sopiva paikka busille.

Hyvä tietää jatkossa Loimaalle suunnattaessa
Mitä Loimaalla on?

Toivottavasti Krekilän Myllyn Kesäteatteri jättää sinulle ja seurueellesi positiivisen kuvan Loimaasta ja sen elinvoimaisuudesta! Tule käymään toistekin Loimaalla katsomassa, mitä kaikkea täältä löytyykään! Lue lisää Loimaan kaupungin kotisivuilla 🙂

Kysyttävää?

0442387571
info@krekila.fi

Ark. 18-20, La-Su 10-16